Celler Mas Pòlit a Winetourism

Ja som part de winetourism.com i hem inclòs el nostre celler en el seu lloc web perquè els visitants la vegin i triïn les visites a el Celler Mes Pòlit.

Recentment col·laborem amb ells en un nou projecte on el nostre celler apareix en el Vinjournalen.se, una revista sueca de vins. Vinjournalen.se és la finestra única per a qualsevol informació sobre vins, maridatges i, en general, l’educació de la gent de Suècia sobre vins de tot el món. L’article parla sobre la bella regió vinícola de Catalunya i estem encantats de tenir el nostre celler representant el nostre país

Consulti l’article original amb el títol, Guía Din Guide tin vinprovning i Catalunya och vart de bästa vingårdarna finns.

 

Din guide till vinprovning i Catalunya och var de bästa vingårdarna finns

 

La regió vinícola de l’Empordà és una bella part del nostre país i té una cultura molt rica, magnífiques destinacions turístiques i diversitat culinària única. Si planeja visitar Catalunya aviat, consulti tot el que necessita saber sobre nostra bell país.

Mentre sigui aquí, també vingui a visitar Celler Mes Pòlit. Tenim visites i degustacions disponibles i vostè pot ser part d’una meravellosa experiència de vi. Per a obtenir més informació sobre l’itinerari de visita al celler, visiti la pàgina del nostre celler.

DEGUSTACIÓ DE VINS I VISITA AL CELLER MAS POLIT