Condicions de venda

Àmbit d’aplicació

 

Qualsevol comanda o consulta que s’efectuï pel present lloc web (www.cellermaspolit.com)  de Celler Mas Polit Sociedad Limitada, Vilamaniscle (Girona), amb NIF B17891714, serà objecte de les condicions que es descriuen a continuació.

 

La confirmació de la comanda per part del comprador comporta l’acceptació de les presents condicions de venta i prevaldrà sobre qualsevol altre comunicació. Els productes comercialitzats a través del portal web presenten plena conformitat de les recomanacions legals vigents.

 

En darrera instància, Celler Mas Pòlit constata que no esta permesa la venda a begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

 

Comandes

 

Pel comprador la comanda és completa quan el comprador confirma la compra. Pel Celler Mas Polit, la comanda és completa a partir de la validació del pagament. Es constata que es poden donar petites diferencies entre els productes presentats a la web i els productes entregats degut a la impossibilitat de l’adaptació continua de la web. En qualsevol cas, dites diferencies no afecten a la qualitat i, per tant, no es podrà justificar la cancel·lació de la comando ni el rebuig de l’entrega. A més, totes les comandes estaran subjectes a la disponibilitat del producte, de tal manera que Celler Mas Pòlit constata que es reserva la potestat d’informar de qualsevol canvi o substitució d’altres productes de la mateixa quantitat. En cas que es rebutgi la oferia de substitució del producte, Mas Pòlit procedirà al reemborsament.

 

Pagament

 

Els preus dels productes inclouen tots els impostos relacionats amb el producte. Celler Mas Pòlit es reserva en cada moment la possibilitat de modificar els productes i serveis oferts a la web. Tanmateix, el preu vigent als canals informatius serà coincident en el moment de formalitzar el pagament.

 

El pagament es realitzarà a través de targeta bancaria a través de la passarel·la de pagament de La Caixa d’Enginyers

 

El client comunicarà a Celler Mas Pòlit el conjunt de dades necessàries per l’emissió de la factura.

 

Repartiment

 

La compra de productes pel lloc web comporta la entrega al domicili del client a la direcció que seleccioni en el moment de la compra. Dita entrega es podrà realitzar mitjançant un transportista especialitzat o bé directament per Celler Mas Pòlit. El termini d’entrega pot variar depenen de múltiples circumstàncies. En qualsevol cas, Celler Mas Pòlit informarà en qualsevol moment dels terminis d’entrega. Durant el procés de compra s’informarà pertinentment de les despeses d’enviament en funció de la zona del domicili i del volum de la comanda.

 

L’absència del comprador o la manca de informació que comporti la  impossibilitat d’entrega del producte a la data convinguda per part dels transportistes de Celler Mas Polit pot implicar costos d’entrega suplementaris o la cancel·lació de la comanda per part del Celler.

 

En el moment de l’entrega els riscos del producte es transfereixen al comprador. En qualsevol cas, Celler Mas Pòlit estarà a plena disposició dels seus clients per qualsevol element relatiu a la garantia del producte  i del dret a retractació. Per a tal efecte, es pot posar en contacte al correu info@cellermaspolit.com amb l’assumpte: “Defectes producte”.

 

Celler Mas Pòlit no es fa responsable de qualsevol perjudici o dany indirecte ni de que experimenti el comprador.