Avís legal

De conformitat amb l’establert a l’article 10 de la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, els informem que Celler Mas Polit Sociedad Limitada (en endavant, Celler Mas Pòlit o la companyia) és una entitat mercantil espanyola, amb domicili al carrer Sant Quirze, s/n, 17781, Vilamaniscle (Girona), amb NIF B17891714, que figura inscrita al Registre Mercantil de Girona.

 

Celler Mas Pòlit com a responsable del lloc web www.cellermaspolit.com posa a la lliure disposició dels usuaris el present avís legal, la política de privacitat i les condicions d’ús de l’espai web. Amb aquests documents es dona resposta a tots els requeriments de la legislació vigent, especialment  a les obligacions que disposa la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic..

 

Ús correcte de la web

 

La navegació pel lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.  L’usuari es compromet a facilitar informació veraç i en qualsevol cas, l’usurari del lloc web serà el darrer responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi al prestador o a tercers.

 

L’usuari es compromet a fer un bon ús diligent, correcte i lícit del lloc web, per tant, s’abstindrà d’utilitzar la pàgina amb finalitats il·lícites o prohibides, lesives de drets i interessos de tercers.

 

Celler Mas Pòlit no serà, en cap cas, responsable de danys, errors o virus informàtics que puguin esdevenir a causa de la manca de de disponibilitat, manteniment operatiu o fiabilitat de funcionament del lloc web, o de l’existència de programes maliciosos contraris a la política d’ús de la web. En conseqüència, Celler Mas Polit no es fa responsable de reparar cap dany directe o indirecte derivat de l’ús del lloc web.

 

Xarxes socials

 

L’usuari podrà unir-se a qualsevol de les xarxes socials a les que Celler Mas Pòlit hi tingui presencia. En qualsevol cas, l’usuari que s’uneixi accepta les condicions d’ús i les polítiques de privacitat de la xarxa social corresponent sense que sigui responsabilitat de Celler Mas Pòlit.